O NAMA

Bravarija Ivanić je obrt koji je osnovao Stanislav Ivanić, 1993. godine, uz puno truda, rada i stjecanja iskustva kroz poslove nastao je obrt koji jamči kvalitetu i preciznost pri izradi građevinske bravarije kao i raznih konstrukcija, aluminijske stolarije i predmeta od metala, te CNC uslugama obrade lima.

 

Poslujemo na 800 m2 proizvodnog prostora, te 150 m2 skladišnog i kancelarijskog prostora. Posjedujemo CNC strojeve i alate koji su potrebni za obradu metala, aluminija i inoxa.

MISIJA I VIZIJA

Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici i bogato dugogodišnje iskustvo. Svoje poslovanje razvijamo kroz samostalni razvoj obrta i transparentan odnos s poslovnim partnerima i zajednicama s kojima poslujemo. Na taj način stvaramo mrežu zadovoljnih partnera s kojima njegujmo dugogodišnju uspješnu suradnju.

 

Najviše ulažemo u standarde te u nabavku novih CNC strojeva kako bi i dalje mogli zadovoljavati najviše svijetske norme, te prodirati kvalitetom obrade lima i metala na svijetsko tržište,a sve na osnovama dugogodišnje tradicije, znanja, konkurentnosti, inovativnosti i pouzdanosti.

NAŠI KLIJENTI

Aqarius Club, Coca-Cola hrvatska, Corda projekt, CTI-Clustertech International, Eternus projekt, GIK gradnja, Hitro-Tec, HRT, K.B.B Kardum, Končar, Metaloobrada, Nivogradnja, Orka film, Pekara Dubravica, Primat RD, Prlo Lux, Protekta, Putak Gradnja, R.E.I.N, Spektar Gradnja, Struktura, Swission, Telegra, Telin promet, Tehnomobil, TIM-ZIP, Uniteh, te niz zadovoljnih suradnika…